Kérdésed van? írj nekünk: info@enkaland.hu

Rólunk

Kedves Látogató! 

Pár szóban szeretnénk bemutatni azt a közös projektünket, amivel sikerült kicsit összefognunk,  és szem elé helyeznünk a hazai természetes alapnyagú játék és kiegészítő készítőket. 

Néhány évvel ezelőtt  megszületett a Magyar Játékkészítők Közössége, és nem sokkal később Horog Enikő csatlakozott hozzá egy saját álommal, a rendezvényszervezésen belül.  Célunk, és missziónk, hogy a magyar értékeket, a természetes alapanyagokat, a minőséget, a környezetvédelmet, fenntarthatóságot, újrahasznosítást előtérbe helyezzük a családok tekintetében, és komplex kikpacsolódást nyújtsunk rohanó világunkban. 

Idén egy csodálatos helyszínre, a Normafa Rendezvényházba költözött az Enkaland Market vásárunk.  Vásáraink zárt területen, gyönyörű helyszínen, magas minőségű és értékű vállalkozásokkal, kiemelt partnerekkel, játszósarokkal, mesés foglalkozásokkal, ismert személyek jelenlétével, workshopokkal, kisvasút közvetlen szomszédságában, a közelben játszótérrel, szuper tömegközlekedési megközelítéssel rendelkezik. Az apróságokkal érkezőknek baba-mama szoba is rendelkezésre áll.

Nézz be hozzánk, kövesd alkalmainkat, mert Rád is szükségünk van, hogy ne csak egy játékvásár legyünk :)

 

Horog Enikő & Németh Kata